OUR CLASSES

PILATES

Το Pilates είναι ένα σύστημα βελτίωσης του τρόπου ζωής.
Ο Joseph Pilates πίστευε ότι πρέπει να αποκτήσουμε και να συντηρούμε, ένα ομοιόμορφα ανεπτυγμένο σώμα ταυτόχρονα με το μυαλό έτσι ώστε να είμαστε ικανοί να εκτελούμε τα καθημερινά μας καθήκοντα με ευκολία και χαρά.
Με το σύστημα contrology μπορούμε να αποκτήσουμε τον έλεγχο του σώματος μας και με την επανάληψη των ασκήσεων θα αποκτήσουμε συντονισμό και ρυθμό.
BOOK A CLASS

PILATES EQUIPMENT

(reformer,cadilac,barrels chair,spine correct)
Μια ολοκληρωμένη μέθοδο εκγύμνασης από το σύνολο των ασκήσεων της μεθόδου Pilates που εκτελούνται πάνω στα ειδικά μηχανήματα του Pilates όπως το reformer, cadillac chair, barell tower, δουλεύοντας με αντιστάσεις, ελατήρια, σχοινιά μπάρες.

Είναι ένα άριστο σύστημα αποκατάστασης για την σπονδυλική στήλη,τα γόνατα, τα ισχία, τους ώμους για την αντιμετώπιση μυικών ανισορροπιών και για τραυματισμούς από επαναλαμβανόμενα λανθασμένα κινητικά μοτίβα.

BOOK A CLASS

PILATES PROPS

Pilates props συμπληρωματικό μάθημα στο ασκησιολόγιο του Pilates mat με εξοπλισμό mini balls,foam roller ,magic circle,band).

Ο εξοπλισμός βοηθάει να κάνει το μάθημα πιο εύκολο η πιο δύσκολο και έχει ως στόχο την μέγιστη εκγύμναση των μυικών ομάδων που συμμετέχει στην άσκηση.
BOOK A CLASS

YOGA

Μια αρχαία τέχνη σωματικής επαγρύπνησης και εξάσκησης αλλά μια πιο διεισδυτική ματιά θα σε κάνει να καταλάβεις πως οι asanas (πόζες) είναι μόνο το επιδερμικό κομμάτι της Yoga. Το "σώμα" και το "αίμα"της είναι ο έλεγχος της αναπνοής και όλες εκείνες οι πνευματικές λειτουργίες που πρέπει να δαμάσεις.
Ο καθένας από εμάς είναι ελεύθερος να ασχοληθεί με τη Yoga ,για πολλούς και διαφορετικούς λόγους από το να φροντίσει το σώμα του και να εξασφαλίσει μια καλή υγεία για τον εαυτό του, έως να ισορροπήσει το νευρικό του σύστημα και να ηρεμήσει το θορυβώδες μυαλό του από άσκοπες σκέψεις.

BOOK A CLASS

HATHA YOGA

Είναι το πιο διαδεδομένο σύστημα και το πρώτο βήμα όλης της yoga, αφού εστιάζει κυρίως στο επίπεδο του φυσικού σώματος.

Η Hatha yoga περιλαμβάνει στατικές ασάνες, πραναγιάμα (ασκήσεις αναπνοής) και καθαρισμούς(αποτοξίνωση κτλ).

Προετοιμάζει το σώμα για μια βαθύτερη πρακτική, για διαλογισμό, για την εφαρμογή του φυσικού και νοητικού ελέγχου προς την ένωση.
BOOK A CLASS

VINYASA FLOW YOGA

Ο όρος vinyasa yoga σημαίνει συγχρονισμός κίνησης και αναπνοής. Είναι συγκεκριμένες σωματικές ασκήσεις
asanas σε συνδυασμό με κίνηση και αναπνοή σε ροή και εφαρμόζεται για να ενώσεις τις στατικές ασάνες μεταξύ τους.

Συγχρονίζοντας την κίνηση με την αναπνοή αυτό το αρχαίο σύστημα yoga δημιουργεί μεγάλη θερμότητα μέσα στον οργανισμό, ζεσταίνει το αίμα,το καθαρίζει και βελτιώνει την κυκλοφορία του.
BOOK A CLASS

NIDRA YOGA

Είναι μια τεχνική βαθιάς χαλάρωσης.

Αποτελεί μια τεχνική που μας επιτρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, ενώ ο νους είναι απόλυτα σιωπηλός.

Με την τεχνική της Yoga Nidra δεν χαλαρώνουμε απλώς αλλά αναπλάθουμε και αναδιαμορφώνουμε ολόκληρη την προσωπικότητα μας εκ των έσω, ενώ ο νους είναι απόλυτα δεκτικός.

BOOK A CLASS

AERIAL YOGA

Aerial yoga η αλλιώς η εναέρια yoga είναι ένα είδος πρακτικής άσκησης που συνδυάζει τη παραδοσιακή yoga με ακροβατικά στοιχεία των εναέριων τεχνών με τη βοήθεια της αιώρας.
BOOK A CLASS

BODY CROSS

Πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης και αντοχής για όλο το σώμα.

Χρησιμοποιώντας μπάρες προπόνησης κ step αυξάνουμε την αντοχή στη δύναμη κ την νευρομυική συναρμογή καίγοντας ταυτόχρονα πολλές θερμίδες.

BOOK A CLASS

FAT BURN

Ένα πρόγραμμα με αρκετές αερόβιες κ αναερόβιες ασκήσεις προσαρμοσμένες στο ρυθμό της μουσικής με εναλλαγές. 


Στόχος η καύση πολλών θερμίδων με έναν πιο διασκεδαστικό κ ενδιαφέροντα τρόπο.

BOOK A CLASS

BRAZILIAN BUTTS

Ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και σμίλευσης της περιοχής των γλουτών και των ποδιών.
BOOK A CLASS

CORE STRENGTH

Τι είναι καλύτερο από ένα μισάωρο πρόγραμμα αφιερωμένο στην ενδυνάμωση του κορμού, των κοιλιακών, των ραχιαίων και όχι μόνο.
BOOK A CLASS

STEP CHALLENGE

Πρόγραμμα βελτίωσης της αερόβιας ικανότητας κ νευρομυϊκής συναρμογής μέσω μικρών χορογραφιών προσαρμοσμένων στη μουσική χρησιμοποιώντας το αγαπημένο μας "σκαλί "(step) και την καλύτερη διάθεση μας.

BOOK A CLASS

STEP YOUR BODY

Πρόγραμμα λειτουργικής προπόνησης για βελτίωση της μυικής αντοχής κ τη σμίλευση των ποδιών και του κορμού.. πάνω στο γνωστό μας step αλλά και στο έδαφος.
BOOK A CLASS

MOVE YOUR BODY

Πρόγραμμα βελτίωσης αερόβιας ικανότητας με απλές χορογραφίες η frestyle κινήσεις.. ένα διασκεδαστικό και ταυτόχρονα αποτελεσματικό πρόγραμμα.
BOOK A CLASS

AEROBIC MASTERCLASS

Η τελευταία λέξη στο αερόβιο χορογραφημένο πρόγραμμα.. με τη βοήθεια της μουσικής κ της σωστής καθοδήγησης γυμναζόμαστε χορεύουμε κ διασκεδάζουμε.

BOOK A CLASS

BODY CONDITIONING

Πρόγραμμα εκγύμνασης όλου του σώματος με τη βοήθεια εξοπλισμού
(αλτήρες, λάστιχα, βάρη κ άλλων οργάνων προπόνησης).
BOOK A CLASS

CIRCUIT CHALLENGE

Διαλειμματική προπόνηση σε σταθμούς καλύπτοντας και τον αερόβιο και τον αναερόβιο τομέα προσφέροντας κ μυικά αλλά και καρδιοαναπνευστικά οφέλη.
BOOK A CLASS

FIT BALL

Χρησιμοποιώντας την αγαπημένη swiss ball θα γυμνάσεις ολόκληρο το σώμα, βελτιώνοντας την ισορροπία και τον συντονισμό.

Βοηθάει στον έλεγχο της δύναμης και της κινητικότητας ενώ μπορεί να μετατρέψει μια απλή άσκηση κορμού σε άσκηση που γυμνάζει όλο το σώμα.

BOOK A CLASS

TRX

Είναι ένας τρόπος εκγύμνασης για ολόκληρο το σώμα οποίος σε συνδυασμό με εξοπλισμό τον ιμάντα μπορεί να κάνει το επίπεδο της άσκησης πιο εύκολο η πιο δύσκολο και έχει σαν σκοπό την μυική ενδυνάμωση.
BOOK A CLASS

TRX CIRCUIT

Συνδυασμός προπόνησης ιμάντων και ασκήσεων με το βάρος του σώματος ή με επιβάρυνση βελτιώνοντας την μυική αντοχή και την ευλυγισία.
BOOK A CLASS

SPINNING

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη προπόνηση 45 λεπτών.

Μια από τις καλύτερες καρδιοαγγειακές ασκήσεις, βελτιώνοντας την αντοχή και αυξάνοντας την αερόβια ικανότητα του οργανισμό.

BOOK A CLASS

PERSONAL TRAINING

Έχεις βαρεθεί τα ομαδικά προγράμματά
Δεν βλέπεις τα αποτελέσματα που θα ήθελες να δεις
Δεν έχεις χρόνο?
Τότε πάρε την απόφαση και εμπιστεύσου μας στην δική σου αλλαγή!

BOOK A CLASS

PERSONAL TRAINING

Personal training η αλλιώς προσωπική προπόνηση όπου ο ασκούμενος καθοδηγείται και επιτηρείται από τον προσωπικό του γυμναστή έχοντας την ευκαιρία ατομικής φροντίδας και αφοσίωσης

Με μεθόδους γυμναστικής απόλυτα προσαρμοσμένες στις προσωπικές του ανάγκες.

BOOK A CLASS

Έχεις ερωτήσεις? Επικοινώνησε μαζί μας.


Κάλεσε μας στο 27210 20209

 ή στείλε μας email στο 

info@collectivegym.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram