ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το  Collectivegym σου μαθαίνει πως το ότι να γυμνάζεται κανείς δεν είναι απλώς μία συνήθεια ή μία ρουτίνα που θα το κάνεις έτσι για να πεις πως το έκανες, είναι τρόπος ζωής, επικοινωνίας και έκφρασης!

Το Collectivegym είναι το κέντρο του fitness, είναι ο χώρος που θα σου χαρίσει ευεξία, θα σε γεμίσει ενέργεια και θα κάνει το σώμα σου το καλύτερο μέρος για να κατοικείς.

Μία επίσκεψη είναι αρκετή να σε πείσει πως αυτό το μέρος μπορεί να γίνει το δεύτερο σπίτι σου!

Εδώ θα έχεις την ευκαιρία να καθοδηγηθείς πλήρως από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του!

Εκείνοι θα σου μάθουν τα πρώτα βήματα και θα σου προτείνουν τον τύπο της άσκησης που σου ταιριάζει καλύτερα, γιατί σε ένα κτίριο 500τ.μ. με άψογες εγκαταστάσεις, με αίθουσα για αερόβια άσκηση, αίθουσα με μηχανήματα μυϊκής ενδυνάμωσης, αίθουσα ομαδικών μαθημάτων, studioPilatesequipment και personal training, δε γίνεται να μη βρεις αυτό που σου ταιριάζει! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εξοπλισμός των μηχανημάτων είναι καινούργιος.

Τώρα, αν είσαι από εκείνους που υποστηρίζουν ότι δεν έχουν χρόνο, αρκεί να σου αναφέρουμε πως το γυμναστήριο λειτουργεί από 15.00μμ – 23.00μμ, άρα στα μηχανήματα μπορείς να πας οποιαδήποτε στιγμή και επίσης, με πολλές ώρες ομαδικών προγραμμάτων κάθε εβδομάδα (Cardio, Trx, Yoga, Pilates, Personal Training, Spinning, MassageTherapy, Circuit training, Fitness motivation κ.α.)  

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.

Νιώθεις ευεξία. Γεμίζεις ενέργεια. Αφήνεις πίσω ότι σε κρατάει καθηλωμένο.

Collectivegym!
Σε έναν υπέροχο χώρο υψηλής αισθητικήςανακαλύπτεις τον καλύτερο σου εαυτό!

Σκεφτόμαστε, μελετάμε και σχεδιάζουμε για να σε οδηγήσουμε με απόλυτα εξειδικευμένα προγράμματα στην επιτυχία σου!!!

Μην καθυστερείς άλλο… κάνε σήμερα κιόλας την εγγραφή σου και νοιώσε την απόλυτη εμπειρία fitness μόνο στο CollectiveGym!!!

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Sign in

No account yet?