ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Θεραπείες σώματος

Συνδυάζοντας τις φυσικές θεραπευτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων και την θεραπευτική δύναμη του μασάζ. θεραπευτική μάλαξη για βαθιά χαλάρωση και αναζωογόνηση που προσαρμόζεται στις ατομικές σας ανάγκες.

Θεραπείες σώματος

Xαλαρωτικό μασάζ, με στόχο μια ολιστική προσέγγιση των προσωπικών αναγκών κ επιθυμιών σας. Η θεραπεία είναι απόλυτα προσαρμοσμένη για να καλύψει τις περιοχές έντασης που θα μας υποδείξετε.

Θεραπείες σώματος

Βαθιά θεραπευτική μάλαξη για την απελευθέρωση χρόνιων ή ειδικών μυϊκών εντάσεων.
Χρησιμοποιείται βαθιά και σταθερή πίεση σε όλο το σώμα και προτείνεται ιδανικά για την αποκατάσταση της ευελιξίας, την αποτοξίνωση του σώματος και την εξισορρόπηση του νου.

Θεραπείες σώματος
60 λεπτά

Θεραπευτική τεχνική μάλαξης, η οποία αποσκοπεί στη φυσική διέγερση του λεμφικού συστήματος. Βοηθάει στη γρήγορη και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού και άρα στην τόνωση του ανοσοποιητικού, ενώ παράλληλα αναζωογονεί σε βάθος το δέρμα.
Με μια σειρά πέντε θεραπειών, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά για την εξισορρόπηση των μεταβολικών διαταραχών και την καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών.

Θεραπείες σώματος

Πρόκειται για μια νέα εναλλακτική μέθοδο μάλαξης, ήπιων χειρισμών και τεχνικών για μυοσκελετικές διαταραχές. Η θεραπεία εστιάζει αρχικά στην σπονδυλική στήλη αλλά επεκτείνεται σε ολόκληρο το σώμα, αποκαθιστώντας την κίνηση του σώματος, χαλαρώνοντας και διεγείροντας όλους τους μαλακούς ιστούς που περιβάλλουν τους σπονδύλους και τους αρθρώσεις.

Θεραπείες σώματος

Μια εξειδικευμένη μέθοδος μάλαξης που εφαρμόζεται σε συγκεκριμένους ιστούς του σώματος και έχει σκοπό την χαλάρωση , την λύση μυϊκών βραχύνσεων και την αύξηση με αυτόν τον τρόπο της ευλυγισίας , της ελαστικότητας και των ορίων αντοχής τους .

Θεραπείες σώματος
60-90 λεπτά

Η θεραπευτική τέχνη του Thai Yoga Massage αποτελεί ένα αρχαίο και ιερό θεραπευτικό σύστημα το οποίο έχει τις ρίζες του στη Γιόγκα, στην Αγιουρβεδική και Κινέζικη ιατρική καθώς και σσε βουδιστικές πνευματικές πρακτικές. Είναι ένα μοναδικό και ισχυρό σύστημα θεραπείας το οποίο συνδυάζει ρυθμικό και χορευτικό μασάζ, δακτυλοπίεση σε σημεία βελονισμού, ασάνες ( γιόγκικες διατατικές ασκήσεις), ήπιες στροφικές διατάσεις, οστεοπαθητικούς χειρισμούς πάνω στο συνδετικό ιστό του σώματος, ενεργειακή εργασία και διαλογισμό.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Sign in

No account yet?