Pilates core/ab

Pilates core/ab

Το Pilates είναι ένα σύστημα βελτίωσης του τρόπου ζωής. Ο Joseph Pilates πίστευε ότι πρέπει να αποκτήσουμε και να συντηρούμε ,ένα ομοιόμορφα ανεπτυγμένο σώμα ταυτόχρονα με το μυαλό έτσι ώστε να είμαστε ικανοί να εκτελούμε τα καθημερινά μας καθήκοντα με ευκολία και χαρά.

Η μέθοδος pilates χαρίζει στο σώμα μια υγιή και αρμονική σιλουέτα, μέσα από ασκήσεις που δυναμώνουν και τονώνουν τους μυς, βελτιώνουν τη στάση, χαρίζουν ευλυγισία και εξισορροπούν σώμα και πνεύμα. Μπορεί να εφαρμοστεί από τον καθένα, είτε ασχολείται χρόνια με τον αθλητισμό, είτε τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα σε αυτόν. Επομένως, δε χρειάζεται να έχεις εμπειρία από πριν για να ασχοληθείς με το pilates. Το Pilates, με τη σωστή τεχνική και φυσικά δουλεύοντας πάνω στις βασικές αρχές του, μπορεί να οδηγήσει σε γράμμωση στο σώμα. Με τη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων επιμηκύνονται οι μύες και σε συνδυασμό με την ενδυνάμωση δείχνουν πιο σωστά “δουλεμένοι”, ο κορμός ευθυγραμμίζεται και η εις βάθος εκγύμναση έχει ως αποτέλεσμα τη γράμμωση. Πολλοί πλέον έχουν συμπεριλάβει την προπόνηση αυτή στην καθημερινότητά τους, καθώς είναι το μόνο πρόγραμμα που μπορεί να σε “ισιώσει” μετά από ένα 8ωρο δουλειάς και κακής στάσης σώματος, αλλά μπορεί κάλλιστα και να σε βοηθήσει αν πρόκειται για κάποιο μυοσκελετικό πρόβλημα, όπως, για παράδειγμα, κήλη στη μέση. Με την ενδυνάμωση των αντίστοιχων μυϊκών ομάδων για κάθε πρόβλημα, παρουσιάζεται άμεση βελτίωση και παράλληλα ένα αίσθημα χαλάρωσης και ευεξίας. Αν υπάρχει μυοσκελετικό πρόβλημα τότε, ναι, είναι πιο ασφαλές να γίνεται σε επίπεδο personal έτσι ώστε να μπορέσει και ο instructor να δώσει την ανάλογη προσοχή. Αν όχι, τότε, ναι, μπορούμε να συμμετέχουμε σε κάποιο πρόγραμμα ομαδικό.

Το μαγικό με την άσκηση αυτή είναι ότι όσο πιο σωστά δουλεύουμε την τεχνική πάνω στις ασκήσεις τόσο πιο γρήγορα θα δούμε τα αποτελέσματά της στο σώμα μας. Το Pilates βασίζεται σε έξι βασικές αρχές: το κέντρο (δηλαδή ο κορμός), ο έλεγχος, η αναπνοή, η ακρίβεια, η συγκέντρωση και η ροή. Και όσο εξασκείσαι, τόσο περισσότερο θα νιώθεις ότι γυμνάζεσαι.

Κυριακή
Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο

 

Το κόστος συμμετοχής είναι:

  • Μη μέλη 5€.
  • Για μέλη GROUP TRAINING είναι Δωρεάν

ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ

Ιούλιος 2024

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
10:00 - 11:00
24
25
26
27
28
29
30
10:00 - 11:00
31
1
2
3
4
Chosen Time:
Κράτηση θέσης για ΜΗ ΜΕΛΗ 5€

1 κράτηση θέσης

Διαθέσιμες Θέσεις: 20

The ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Tags:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

23 Ιούλ 2024

ΩΡΑ

10:00 - 11:00

ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ

€5.00
Collective Gym

Location

Collective Gym
Kalamata
Website
https://collectivegym.com
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
QR Code
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Sign in

No account yet?